Бонбонова бързо забрави „Ергенът“, отиде с ново гадже в Истанбул

NetNews

Благовеста Бонбонова, изглежда, е преживяла „Ергенът“ Виктор Стоянов.

Красавицата, която се влюби в така желания от всички дами мъж в предаването, в момента е на романтична почивка в Турция с новата си изгора. Издаде се тя самата, след като качи видео от нощен клуб в турския мегаполис. От него се вижда как на масата на плеймейтката има две чаши, което навява на мисълта, че е на воаяжа в южната ни съседка с любимия си.

Двамата с мистериозния мъж се настаняват в един от най-луксозните и скъпи хотели в Истанбул. Ако съдим по начина на живот, който мацката води в Турция, можем да заключим, че половинката ѝ е заможен тип.

Блага и тайнственото ѝ гадже си подаряват обяд в един от най-скъпите ресторанти в Турция. Проверка на „България Днес“ установи, че да хапне прилично човек при световноизвестният готвач Нусрет Гьокче, прочут като „Беят на солта“ са нужни няколко стотачки.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Нинова разговаря с Тиери Бретон

На 18 май в Брюксел ще се обсъжда стратегията за действие на Европейския съюз в газовата криза. Това е съобщил еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон в разговор, проведен по негово искане, с вицепремиера Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на Министерството на икономиката. Според съобщението Нинова и Бретон са дискутирали […]