Борислав Михайлов: За първи път се случва това нещо, но война няма

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви след успеха с 4:1 над Грузия в контрола, че е доволен от представянето на тима. Шефът на футболната централа коментира и днешното решение на СГС да бъде проведен Извънреден конгрес на 12-и октомври.

"Много съм доволен от целия лагер на момчетата. Много е хубаво, че има много млади момчета. И днес липсваха основни фигури. Резултатът е много важен за самочувствието на момчетата. Ясен Петров си има договор, който изпълнява. Имаме още три квалификационни мача и един приятелски мач с Украйна. Към момента има Конгрес, свикан от съда, и Конгрес, свикан от Изпълкома. Може да има и три Конгреса. Няма да позволим да има разнобой и вина във футбола, какъвто се случва в други сфери от нашия живот. Конгресът ще бъде изряден. Преекспонира се много. Война няма! За първи път се случва това нещо.

Доста е странно решението на съда. Ще направим всичко възможно да се съобразим с решението на съда. Въпросът е Конгресът да бъде организиран правилно. Това не е лека работа. Както виждате, аз съм доста спокоен. Четири месеца си ходя по всички дела, за да ме впишат. Спазваме сроковете и ще направим организация. Това е прецедент и нямам много практика. Един месец не е много време за организирането на такъв Конгрес. Една жена взима, прочита всичко и взема решение. Съдията е взел друго решение. Няма какво да го оспорваме това нещо. Трябва да се справим с този един месец или ако не можем да се справим, ще идем на друг Конгрес. За мен няма повод за Извънреден конгрес, защото догодина има редовен Конгрес", сподели Михайлов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Нигерия ще се отглеждат отново български домати

В посолството на България в Абуджа се проведе събитие по повод осъществената със съдействието на дипломатическото ни представителство сделка за закупуване на сортови семена за отглеждане в град Джос, щат Плато, на български домати. Сортовете „Алено сърце“, „Миляна“ и „Прометей“, селектирани в Института по зеленчукови култури „Марица“ – град Пловдив, […]