Борисов по темата с „угоените дебелаци“: Аз се подигравах с Краси, с Нанков…

NetNews

„Знаеш ли сега какви неща, какви лъжи… Чудовищни лъжи… Вчера аз се подигравах с Краси, с Нанков, че така са понашишкавели, те се разпознаха други. Вече не мога да се шегувам".

С тези думи министър-председателят Бойко Борисов тръгна да "замазва" вчерашното си изказване по адрес на определени личности в политиката, чиито имена в онзи момент така и не станаха ясни.

„Шкембета“ и „угоени дебелаци“. Така по време на вчерашните си посещения в Бяла и Плевен премиерът нарече някои от опонентите си. „Е, аз като ги гледам нашите политически опоненти с какви шкембета са. Ха!“, беше възкликнал Борисов, сякаш обиден, че мнозина мислели самия него за дебел.

У квалификациите на председателя на ГЕРБ първоначално се разпознаха Христо Иванов и Ивайло Мирчев – кандидат-депутати от "Демократична България". Днес Борисов отрече намека, заявявайки че е визирал министъра на отбраната Красимир Каракачанов и зам.-министъра нна регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3 вредни храни отключват тромбозата

Тромбозата е опасно заболяване, което засяга голям брой хора в напреднала възраст. То води до болка, подуване на крайниците, тахикардия, липса на въздух. Една от основните причини за тромбозата е сгъстяването на кръвта. Кръвният вискозитет се увеличава и по този начин се затруднява транспортирането на кислород и хранителни вещества до […]