Борисов: Трябва да се състави кабинет с кратък мандат

NetNews

Прекрасно е, че в Народното събрание парламентарните групи открито се срещат и разговарят по темата бюджет. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

„Спокойно можем да поискаме от президента Румен Радев да отвори темата за бюджета, но преди това бюджетната, социалната и правната комисии трябва да кажат с какви пари се разполага. Убеден съм, че можем да стигнем до 20-40 точки по различните теми. Обикновено този разговор се води вътре в залата на парламента, а иначе сега се води в зала „Изток“. И двете стават“, каза Борисов.

Той коментира и съставянето на правителство.

„Трябва да се благодари на президента Радев, че проявява мъдрост да състави правителство и да свикнем всички с резултатите от изборите, да се изчистим от егото и обвиненията и на базата на един документ – декларация или програма, да се направи правителство с кратък мандат до лятото, местните избори или Х месеци. Да мине зимата, да имаме парламент по време на войната. Толкова добре работещ парламент с толкова мнозинства не сме имали“, посочи още лидерът на ГЕРБ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Столетник дължи дългия си живот на уискито и шоколада

На празненството по случай стотния рожден ден на Оуен Файлър юбилярът си призна, че дължал дълголетието си на уискито и на черния шоколад, пише zdrave.to. Празникът бил организиран от 70-годишния син на г-н Файлър в родния им град Кумбран в Южен Уелс. Щом на партито прозвучали първите звуци от музиката, […]