Борисов: Хората на Радев ми спретнаха компромата с чекмеджето

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Аз съм правил правителство на малцинство, покажете му на Радев, правил съм и в коалиция с РБ. И почва сега той, ама те не могат сами. Направихме тогава коалиция. После с патриотите, противоположни партии бяхме, но изкарахме 4 години. Какво умно ни каза той днес? Че без първата политическа сила, какво? Колега, какво каза? Избор след избор ГЕРБ печели, това е оценката на народа. Това каза бившият премиер Бойко Борисов.

"Кой компромат, който ми спретнаха неговите хора, не е станал достояние на всички българи. Едното е снимка, някой ме е заснел, докато спя самичък, отворил вратата и щракнал. Другото е някой снимал, докато ме няма. Прекрасен компромат направи и въпреки това народът си гласува за нас“, коментира Борисов думи на Радев", допълни той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продължителността на живота в Италия е спаднала заради COVID-19

Продължителността на живота в Италия е спаднала вследствие на COVID-19, предаде Франс прес, като цитира информация на Италианския статистически институт, съобщи NOVA. Средно за 2020 г. продължителността на живота в страната е спаднала с 1,2 години, като в някои от най-тежко засегнатите провинции намалението е с над 4 години. Дотогава […]