Борусия Мьонхенглдбах се класира напред за Купата на Германия, Кьолн отпадна срамно

NetNews

Борусия Мьонхенглдбах се класира на четвъртфиналите за Купата на Германия след победа като гост над Щутгарт с 2:1.

Домакините откриха резултата още във 2-ата минута след попадение на Силас Вамангитука. Гостите изравниха дълбоко в добавеното време на първото полувреме чрез Маркъс Тюрам.

Борусия стартира агресивно второто полувреме и в 50-ата минута осъществиха пълен обрат след гол на Аласан Плея, който бе достатъчен за успеха.

В друг двубой от 1/8-финалната фаза в турнира Кьолн отпадна от втородивизионния Ян Регенсбург с резултат 5:6 след изпълнение на дузпи. Тимът от Бундеслигата поведе с 2:0 с попадения на Исмаил Якобс и Емануел Денис, но домакините се добраха до равенството след голове на Скот Кенеди и Ян Джордж. При изпълнението на дузпите играчите на Ян Регенсбург показаха по-здрави нерви и стигнаха до успеха с общ резултат 6:5.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

4 февруари 1997 г. БСП връща мандата

На 4 февруари 1997 г. Председателят на БСП Георги Първанов и министърът на вътрешните работи Николай Добрев връщат мандата за съставяне на ново правителство след оставката на правителството на Жан Виденов по време на политическата криза от 1997 г. По този начин се открива пътят към предсрочни избори, които през […]