Бракът с 3 мъжки зодии не продължава дълго

NetNews

Според астролозите мъжете от някои зодиакални знаци не са способни да поддържат дълготрайни брачни отношения дълго време. Дали това се дължи на непостоянството им или просто не са способни да обичат една жена до края на живота си, следните 3 мъжки зодии не са създадени за дълъг брачен живот.

Водолей

Водолеят само се преструва, че иска да се ожени за жената, която обича, пише trafficnews.bg. Всъщност това са само думи, изречени от него, за да стигне по-бързо до нейното сърце. Но не след дълго Водолеят осъзнава, че е направил грешка. Особено ако скоро след сватбата в семейството се появи и бебе.

Лъв

Лъвът очаква само едно нещо от половинката си – да се грижи за него и да го гледа с възхищение. Често той решава да сключи брак заради натиска от страна на любимата му. Но когато в семейния живот се появят първите сътресения, мъжът от зодия Лъв ще побърза да се оттегли.

Риби

Мъжете Риби мечтаят за идеално семейство. Те мечтаят да открият жена, която да чете мислите им. Ето защо, в търсене на идеалната жена, мъжете от тази зодия често се женят повече от веднъж.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Болшой театър" свали представления на режисьори, несъгласни с Путин

Руският „Болшой театър“ отмени представления на двама режисьори, обявили се против войната в Украйна, предаде Ройтерс. От афиша за този месец са свалени операта „Дон Паскуале“ на Тимофей Кулябин, както и балетното представление „Нуреев“ на Кирил Серебренников. Не се посочва причина за това решение. В профила си в Instagram Кулябин […]