Британски боец изчетка Багата и поиска да се бие с него

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

28-годишният британец Том Аспинал (11-2) поиска да се бие с Благой Иванов (18-4-1), пише в-к "Тема спорт". Той си пожела мач с Багата, след като постигна четвъртия си пореден успех в октагона на UFC в тежка категория. Роденият в Манчестър боец нокаутира Сергей Спивак (13-3) в неделя сутрин, след което призова организацията да му осигури по-стойностен противник.

“Искам битка с някой, който е около мен в ранглистата. Вярвам, че трябва да си заслужа наистина двубой за титлата, а не да ме “бутат” заради популярност. Един журналист ме интервюираше и предложи Благой Иванов – това е среща, която бих изиграл с удоволствие. Той е издръжлив и го уважавам много за това. Той е много, много корав. Искам да видя как силата и скоростта ми се противопоставят на някого като него”, заяви Аспинал.

Багата се възстановява от поредна операция на коляното. Той не е бил в октагона от май месец миналата година, когато загуби по доста спорен начин със съдийско решение от Аугусто Сакай (15-3-1).

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-ниски наеми от 1960 година насам

През юли на текущата година наемните нива на жилищата в Нидерландия отчитат най-ниските си нива от 1960 г. насам, сочат данните на Националния статистически институт на страната (CBS). Правителството временно замрази наемите на социалните жилища и ограничи възможността за повишаване на нивата в частния сектор. Наемните нива през юли са […]