БСК е с нов председател

NetNews

Добри Митрев е избран за председател на УС на Българската стопанска камара единодушно на проведено извънредно заседание на Управителния съвет на камарата. Това съобщават от БСК.

Заседанието на УС е започнало с едноминутно мълчание в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 г., но почина внезапно на 6 август т.г.

Добри Митрев е досегашен главен секретар на БСК. Роден е на 19 август 1972 г. Юрист по образование. Има дългогодишен административен опит, бил е председател на Общинския съвет на Перник два мандата. В екипа на БСК е от 2012 г, а от 2018 г. е главен секретар и член на УС на БСК.

Добри Митрев се ползва с авторитет и подкрепа сред екипа и членовете на БСК, а с годините е доказал своя професионализъм и лоялност към каузата на организацията, се посочва в съобщението.

Членовете на УС са подчертали, че чрез този избор се осигурява приемственост в провежданите до момента дейности и политики на БСК, в защита на нейните членове, особено в условията на пандемия, икономическа и политическа кризи.

Следващото заседание на УС е насрочено за 29 септември.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Huawei се похвали с над 70 милиона инсталации на новата си операционна система

След като през 2019 година от Huawei бяха принудени да се откажат от услугите на Google, включително и магазинът за приложения Google Play Store, както и редица други приложения, китайската компания реши да представи своя операционна система, която към момента е достъпна само на устройства от марката. Операционната система Harmony […]