БСП изключи Кирил Добрев от партията

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!
БСП изключи Кирил Добрев от партията

Снимка: БГНЕС

„Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен – анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан“.

Това заяви социалистът Кирил Добрев в личната си страницата във Facebook.

„Няма изненада, това ръководство толкова си може… Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП“, пише Добрев, който е син на бившия вътрешен министър и политик от БСП Николай Добрев.

„Останалото няма значение. Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш“, написа още Добрев на страницата си.

 

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рекорд: Близо по милион заразени на ден през последната седмица

Светът достигна рекорден брой случаи на заразяване с Covid-19 за седем дни, като между 22 и 28 декември са регистрирани средно по 935 000 случая всеки ден, сочи справка на АФП. Данните, които са най-високите от първата поява на вируса в края на 2019 г., се основават на информации, предоставяни […]