БФС отново пожали Левски, но стовари пълния си гняв над Ботев Пловдив

NetNews

Дисциплинарната комисия към БФС за пореден път реши да пожали Левски за поведението на част от ултрасите, симпатизиращи на клуба, като в същото време стовари пълния си гняв върху ръководството на Ботев Пловдив за ексцесиите от страна на „жълто-черните“ фанатични запалянковци.

Двете агитки сътвориха поредната свинщина по родните стадиони, като решиха да се замерят със сигнални ракети и бомбички, а в баталните сцени пострада един полицай, който трябваше да бъде откаран в болница.

От Дисципа по някаква причина решиха, че агитката на „канарчетата“ трябва да понесе по-сериозно наказание от тази на „сините“. Пловдивският тим ще бъде лишен от домакинска публика за мача срещу Лудогорец на 6 май заедно с финансова глоба в размер на 9 300 лв., докато от Левски ще трябва да заплатят само 5 300 лв.

Припомняме, че на 3 април фенка на Пирин Благоевград бе ударена със сигнална ракета, изстреляна от Сектор „Б“. В последствие стана ясно, че тя е получила сериозни изгаряния, а от БФС глобиха Левски само с 4 000 лв.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Пост Малоун ще става баща за пръв път

Рапърът Пост Малоун и приятелката му очакват първото си бебе, потвърди негов представител пред E! News. „Развълнуван съм за тази следваща глава в живота си, най-щастлив съм бил някога, а откакто се помня, бях тъжен“, каза той пред TMZ. „Време е да се грижа за тялото си, за семейството и […]