БФС с послание към клубовете преди началото на сезона

NetNews

Ръководството на Българския футболен съюз пожела успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2021/2022 г, а освен това подчерта твърдо намерение да работи само за доброто на клубовете

"Използваме случая да поздравим всички членове на българското футболно семейство за демонстрираната отдаденост въпреки огромните трудности и множеството проблемни казуси, причинени от глобалната пандемия. Благодарим на всички вас, че футболът у нас не просто оцеля, но и изпрати успешна кампания, подчинена на взаимното уважение и толерантността към съперници, съдии и запалянковци.

Убедени сме, че и през следващия сезон ще наблюдаваме атрактивни срещи под знака на феърплея и подчертаваме твърдото си намерение отново да работим единствено за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция.

Най-красноречивото доказателство за това е пълното въвеждане на системата VAR във всички двубои от Първа лига от началото на новия шампионат – модернизация, която ще даде още повече предпоставки за честна игра и решаване на мачовете на терена въз основа на качествата и усилията на самите футболисти.

Българският футболен съюз с удовлетворение отчита все по-сериозния интерес към родния футболен продукт и вярва, че всички усилия за усъвършенстване на вътрешния ни шампионат са от полза както на клубовете и футболистите им, така и на милионите запалянковци у нас.

Още веднъж желаем успех и много поводи за радост на клубовете ни и техните привърженици през сезон 2021/2022 г.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Предложиха дата за изборите в Северна Македония

Македонският премиер обяви дата за провеждането на регионални избори, съобщи Нова Македония. Очаква се всички партии в страната да се произнесат по темата. Датата за вота е тридесет и първи октомври. Идеята е така да се избегне кампанията по преброяването. Македонските партии трябва да дадат съгласие за решението. Така то […]