Българин изпадна в Германия след 6:0 от съперник

NetNews

Българинът Павел Дочев официално изпадна с тима на Ерцгебурге Ауе, след като през уикенда инкасира загуба с 6:0 от Дармщад във Втора Бундеслига.

Старши-треньорът застана временно на поста през февруари, след като Марк Хенсел и Карстен Мюлер бяха уволнени заради незадоволителни резултати.

Ауе има още два кръга до края на шампионата, но математически вече изгуби шансове за оцеляване във втория ешалон на германския футбол.

Дочев междувременно се готви за ролята на спортен директор в Ерцгебурге, но ще се наложи да го направи в Трета Бундеслига.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“de“ dir=“ltr“>Niederlage in Darmstadt besiegelt den Abstieg. ⚒️<a href=“https://t.co/O8B2gRyC8I“>https://t.co/O8B2gRyC8I</a></p>&mdash; FC Erzgebirge Aue (@FCErzgebirgeAue) <a href=“https://twitter.com/FCErzgebirgeAue/status/1520522727408476160?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 30, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Бабини лекове срещу брадавици

Брадавиците обикновено се причиняват от наличието на човешкия папиломен вирус в тялото. Те се лекуват терапевтично с помощта на антивирусни и имуностимулиращи лекарства. За да се избегнат неприятности при лечение на брадавици, те трябва да бъдат изсушени или „замразени“, което води до падането им. В случай на брадавици е необходимо […]