Антония Първанова: Мръсните чорапи в подкрепа на Митко са отношението към ГЕРБ

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"В тази ситуация с Митко аз съм изключително горда с постъпката на хората. При една подобна ситуация в Щатите хората реагират по друг начин. А българите не отидоха да му изпотрошат витрините на заведението. Вместо това изхвърлят мръсни чорапи пред него, с което показват отношение към тази власт и към налаганите от нея порядки в обществото".

Това заяви д-р Антония Първанова в ефира на NOVA.

"С две думи ще кажа, че ГЕРБ се превърна в едни мръсни чорапи, които обществото изхвърли", категорична бе Първанова.

Тя коментира и пандемичната обстановка в страната: България достигна 7-о място в света по брой заболели на милион население и първо място по брой починали. Тази здравна криза показа какъв е здравния статус на населението, здравната организация, медицинската практика, а за права на пациентите изобщо да не говорим.

"Очаквам от проверката, която здравния министър поиска в рамките на следващите 30 дни отговори на всички въпроси. Очаквам да има и статистика за броя починали, защото има разминавания в данните. Трябва да се установи колко хора са били записани като COVID болни без да са го имали и колко души са починали от нещо друго, но са били записали от COVID-19. Защо България изведнъж се превърна в страната с най-много загинали от COVID", коментира Първанова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Кантарджиев: Никога не съм взимал заплата за работата в НОЩ

Проф. Тодор Кантарджиев отрече да е взимал огромни суми в размер на десетки хиляди левове всеки месец като член на Националния оперативен щаб /НОЩ/, съобщава БГНЕС. Не са 35 000, а 39 000 лева, но истината е съвсем друга, пошегува се проф. Кантарджиев: „Никога не съм взимал заплата и не […]