Буря във Врачанско превърна улиците в реки

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Пороен дъжд, силен вятър и градушка вилняха снощи близо час и създадоха сериозни проблеми във Враца и близките села, предаде NOVA. Улиците в града се превърнаха в реки, а пътищата бяха напълно блокирани за часове от изкоренени и повалени на пътното платно дървета. Наложи се хората сами да отстраняват препятствията по пътя си, за да могат да преминат.

Затворени за часове се оказаха пътни отсечки от Враца към Оряхово и селата Тишевица и Веслец. Там се наложи хора с резачки сами да отстраняват падналите дървета. Отсечката остана затворена за часове.

Блокиран беше и пътят към Оряхово и АЕЦ „Козлодуй“. Силна градушка удари село Веслец и Мездра. Без ток останаха Тишевица, Горно Пещене и Веслец.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Касиер задигна 8 хиляди лева от обменно бюро, откриха го ранен

Петима души са задържани при специализирана акция на полицията в Бургас, предаде БНТ. Разследва се обир на обменно бюро в Несебър. Според сигнала, подаден в полицията, касиер на обменното бюро задигнал около 8 000 лева. По неофициална информация, той е палестински гражданин и скоро постъпил на работа. Предполагаемият извършител бил […]