Вигенин: Вярвам, че ще има повече комуникация

NetNews

Модел на управление, по-различен от този на ГЕРБ, поиска в студиото на „Лице в лице“ Кристиан Вигенин от „БСП за България“. Той подчерта, че реформите трябва да гарантират, че корупцията няма да бъде държавна политика.

Вигенин беше конкурент на Ива Митева от ИТН за председателското място в НС. „БСП е сериозна партия, не мисля, че трябва да ни приемат за даденост. Вчера до края на деня нямахме информация кой е кандидатът на ИТН, не са търсили подкрепа от нас. Смятам, че постъпихме правилно – виждаме, че при такъв подход самата Ива Митева беше избрана с гласовете на ДПС. Струва ми се, че сигналът, който дадохме, беше разбран. Вярвам, че ще има повече комуникация и диалог между нашите формации“, коментира социалистът.

Той подчерта, че бъдещият министър-председател трябва да бъде „редовен посетител“ на парламента и да се върне достойнството на парламентарната институция.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Сърбия ще опита да се договори с Турция

Сръбскиявт държавен глава обяви, че ще проведе разговор с турския си колега Реджеп Ердоган, съобщи Пинк. Двамата ще обсъдят преговорите с Косово. Сръбският държавен глава Александър Вучич ще опита да издейства олекотяване на турската позиция. Той припомни, че според ново споразумение и двете страни трябва да се въздържат от лобиране. […]