Възрастна двойка загина при катастрофа край Видин

NetNews

Катастрофа между две леки коли е станала тази сутрин на околовръстния път на Видин при разклона за село Рупци, съобщиха от МВР.

Сигналът за злополуката е постъпил на тел. 112 в 7.57 часа. След удара двата леки автомобила излезли от пътното платно и се преобърнали извън пътя. Загинал е 82-годишен мъж от Новоселци, който шофирал Mazda. 72-годишната му спътничка e била транспортирана във видинската болница, а малко по-късно също е починала.

Другата кола – Audi, е била шофирана от 49-годишен мъж от село Капитановци. След медицински преглед мъжът е бил освободен без сериозни травми.

Според първоначалните данни Audi-то се е движило по околовръстния път, а Mazda-та е идвала от село Рупци. Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието, изясняват се причините за катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рая Пеева остави Цитиридис и се върна при Явор Бахаров

Актрисата и телевизионна водеща Рая Пеева все пак се върна при лошото момче на театъра Явор Бахаров след бурен разрив в отношенията им през последните няколко месеца. След серия скандали от ревност водещата заряза Явор и се изнесе от общата им квартира, като се чу, че е започнала връзка с […]