Георги Марков: От американските другари ще дойде натиск да се състави правителство

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

В момента България е политически тотално разнебитена. Ние сме в тотален политически и институционален хаос и в безпомощност. Това каза пред БНР бившият депутат и бивш конституционен съдия Георги Марков. Според него партия ГЕРБ отново ще съумее да спечели изборите, „ако успее да мобилизира местната власт и ако Борисов тръгне из страната“.

„ГЕРБ трябва да се приготви да бъде непримирима опозиция. Да си стяга местната власт и да се стяга за следващи избори, които няма да са много далече. От американските другари ще дойде натиск да се състави правителство“. отбеляза Марков.

В предаването „12+3“ Марков прогнозира политическа лудница на 12 юли – ден след изборите.

"Ще има големи проблеми с машинното гласуване. Ще има взаимни обвинения. Ще има скандали. Ще има искания за касиране на изборите“, очаква бившият конституционен съдия.

По думите му Румен Радев ще бъде фаворит на президентските избори, „защото вкусът на времето е такъв“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

9 юни - Международен ден на архивите. Честит празник на Държавен архив Ямбол и всички архивисти!

На 9 юни се чества Международният ден на архивите с цел да се признае значението на съществуването на архиви и на професията архивист. Отбелязва се от 2008 г. след решение на Общото събрание на Международния съвет на архивите в Квебек, Канада, от м. ноември 2007 г. Самият съвет е създаден на същата дата през 1948 г. в Париж, Франция, под егидата на Организацията на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО).