Две деца и жена пострадаха при тежка катастрофа край Благоевград

NetNews

Две деца – момичета, и жена, най-вероятно майка им, са пострадали при тежка катастрофа днес на пътя Благоевград – ГКПП "Ст. Лисичково", предадоха БГНЕС и БНТ.

Към 10.45 ч. лек автомобил Peugeot се е блъснал странично в предната дясна част на товарен автомобил MAN – платформа за превоз на тежка техника. Пътният инцидент е станал на прав участък между селата Селище и Логодаш.

Друг лек автомобил – Mazda, е с две счупени огледала, опитвайки се да се промъкне между катастрофиралите. В участъка има ограничение на скоростта от 60 км/ч.

Две линейки са превозили първо жената, която е на видима възраст от около 35 г. , а след това и децата на възраст 10-13 г. Едното от тях е с фрактура на ръката, а другото е с травми по лицето. Те са пътували на задната седалка, където е бил и ударът. Жената е в по-тежко състояние, в момента ѝ се правят изследвания.

Движението в участъка се осъществява в една лента, предстои оглед и установяване причините за ПТП-то.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Цяла държава е под карантина, бивш премиер се извини

Бившият малайзийски премиер Махатхир Мохамад се извини, че на благотворително събитие в края на миналата седмица не му е била измерена температурата, както се е изисквало, предаде ДПА. Това стана в момент, когато страната отново е в локдаун заради коронавируса, предаде БТА. "Извинявам се, че не спазих мерките", каза 95-годишният […]