До 22-ри юли движението по път I-6 при входа на Бургас ще е двупосочно в платното за София

NetNews

От утре – 19-и юли, до 22-ри юли движението по Подбалканския път I-6 при входа на Бургас ще се осъществява двупосочно в платното за София, съобщиха от АПИ. За изграждане на мостово съоръжение при 493-ти км на първокласния път, част от строителството на северния обходен път на Бургас, ще бъде затворено платното за Бургас. Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост и да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

За облекчаване на трафика към Южното и Северното Черноморие са обособени обходни маршрути. Пътуващите за курортите на юг от Бургас могат да използват алтернативния маршрут: п.в. „Българово“ – Камено – Братово – кв. „Горно Езерово“ – път II-99 Бургас-Созопол.

За шофьорите, които ще пътуват на север от Бургас, алтернативният маршрут е по път III-6009 Миролюбово – Каблешково и след това по първокласния път I-9 Бургас-Варна.

Пътуващите от и за Бургас могат да използват отсечката Бургас – кв. „Долно Езерово“ – „Лукойл“ – АМ „Тракия“ и обратно.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кметът на Мадара напусна "Има такъв народ" – партията не спазила обещанията си

Кметът на Мадара Неделчо Неделчев, който беше шести в депутатската листа на "Има такъв народ" обяви в социалната мрежа Facebook, че напуска партията на Слави Трифонов. В публикацията си той заявява, че неговите очаквания са били други и е решил да напусне единствената партия, в която е участвал. "Въпреки това […]