Задържаха мъж, представял се за старши прокурор

NetNews

Софийската районна прокуратура е задържала мъж за извършена измама. Той се е представял за старши прокурор, като заявил, че неговият кум е заместник главен прокурор и може да съдейства да бъде изменена мярка за неотклонение от "задържане под стража" в "домашен арест", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Задържаният е получил от пострадалото лице 600 лв., за да съдейства за промяна на мярката. Той измамил същия човек с още 200 лв., като му обещал, че ще помогне да бъдат внесени инжекции в затвора за лечението на определен затворник.

35-годишният е осъждан. В момента е задържан за 72 часа, като предстои съдът да разгледа искането на прокуратурата да го остави за постоянно в ареста.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радев: Подкрепяме европейската интеграция на Северна Македония

Президентът Румен Радев проведе видеоконферентен разговор с председателя на Европейския парламент Давид Сасоли. По време на разговора, който се проведе по инициатива на председателя на Европейския парламент, бяха обсъдени мерките за преодоляване на пандемията от коронавирус, както и теми от дневния ред на ЕС с фокус върху политиката за разширяване. […]