Каракачанов: Машини могат да се купят, най-важен е човекът

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Машини могат да се купят, най-важен е човекът. ВВС загубиха един от най-добрите си пилоти", това каза пред NOVA NEWS Красимир Каракачанов, лидер на ВМРО, бивш вицепремиер и бивш министър на отбраната.

Той подчерта, че МИГ-29 в момента е основа на българските ВВС, а вариантите за инцидента са различни, но трябва да се говори, едва когато се намери черната кутия и се изясни всичко.

"Най-малкото, което е необходимо в момента, е да се спекулира с ВВС. Нальота е малко, защото години наред българската авиация бе буквално нарязвана и орязвана. Трябва да купим нова техника, но преди това трябва да се ползва наличната, за сътоянието на ВВС в момента са виновни политиците, които са приемали решения, които са унищожавали авиацията", категоричен бе бившият военен министър.

Относно въпросът със закона "Магнитски", Красимир Каракачанов смята, че сме научили партньорите си, както от Изток, така и от Запад, че могат да правят и да искат от нас каквото си искат, знаейки, че ние ще го изпълним и това се случва 75 години. Според него не е нужно някой отвън да ни казва какви са ни проблемите.

Патриотът смята, че ВМРО е принудено да бъде по-агресивно за предстоящите избори, а границата с Турция ще бъде блокирана заради изборен закон, който граничи с националното предателство.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Свързани са частите от първото разклонение на „Северен поток 2“

Изграждането на морския участък на първото разклонение на газопровода „Северен поток 2“ е технически завършено, съобщиха от пресслужбата на оператора на тръбопровода Nord Stream 2 AG, предава Интерфакс, съобщи агенция "Фокус". „На 4 юни полагането на тръбите беше завършено, днес бе извършено припокриването – офшорните участъци на газопровода, положени от […]