Корнелия Нинова: Моментът е решаващ за България

NetNews

Моментът е решаващ за България. Излезте и гласувайте. Не оставяйте някой друг да взема решение за настоящето и бъдещето на семействата ви и на децата ви. Аз гласувах за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации, за подредена, справедлива и социална България, която няма да остави никого сам в кризата и ще се погрижи за всеки. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, след като гласува в 48-ма секция, в 25 ОУ " Петър Берон", в София.

„Гласувах за здрав и образован народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии, който диша чист въздух, пие чиста вода, яде чиста българска храна.

Гласувах за справедлива България, за да има чувство за справедливост, бъдеще за народа и децата ни. Това е възможна промяна. Зависи от всеки един от нас. Затова отново призовавам – не се страхувайте, излезте и гласувайте за настоящето и бъдещето на децата си и на България.”, подчерта Нинова.

„През цялата кампания агитирахме за машинно гласуване като един от начините да се намали фалшификацията на вота.В парламента внасяхме такива предложения по изборното законодателство, така че и на практика упражних правото си на глас чрез машина, което намирам за много добро.”, посочи лидерът на БСП. Тя честити Великден на католиците.

„На всички на добър час! Бъдете здрави и силни!

Ние сме горд народ. Ще се справим с всички предизвикателства и промяната е възможна.”, завърши Корнелия Нинова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Катерач изкачи необезопасен един от най-високите небостъргачи (ВИДЕО)

Практикуващият свободно катерене британец Джордж Кинг изкачи без въжета и други обезопасителни мерки един от най-високите небостъргачи в Европа, намиращ се в Барселона, Испания, предаде The Guardian. 21-годишният Кинг се покатери необезопасен до върха на високия 116 метра хотел "Мелия Барселона Скай" пред погледа на любопитно множество. На слизане дръзкият […]