Манолова: Ето как бяга министър от ревизия (ВИДЕО)

NetNews

„Ето така бяга министър от заседание на парламентарна комисия, която търси 10 млрд. лв. Вчерашното заседание на Комисията по ревизия беше точно такова – търсихме следите на около 10 млрд. лв. на българските граждани, изхарчени кой знае как“, написа във Фейсбук Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън!“, показвайки видео от вчерашното заседание на комисията за ревизия. В него се вижда как от заседанието си тръгва бившият регионален министър Петя Аврамова. „Питахме за „Автомагистрали“, която играе ролята на каса на АПИ към приятелските фирми за 5 млрд. лв.

Питахме за програмата за саниране за близо 3 млрд. лв., от които 30 % се отклоняват през схема.

Питахме за ВиК-холдинга за 1 млрд. лв., раздал 83 млн. лв. на закъсали ВиК-дружества, сякаш е фирма за бързи кредити.

А преди това питахме за Дружеството за управление на язовирите и ДКК, от които ремонтирани 418 язовира за половин милиард лева така и не видяхме.

Вместо отговори, видяхме министър и свитата му, които панически избягаха от заседанията на комисията. А от народа, който плати сметката им, как ще избягат?“, пита Манолова.

Facebook, Мая Манолова

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стъки скочи срещу назначението на Минеков: Плашеше с ковчези

Борещият се с мутрите Радев назначи за министър на културата човек, който плашеше инакомислещите с ковчези и хвърляше яйца по паметници на културата. Това написа в профила си във Фейсбук ММА боецът Станислав Недков – Стъки. "Боил Банов беше слаб и нерешителен министър, който не свърши работа за 5 стотинки. […]