Минеков: Възнамерявам да свърша много

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Отивам на място, където възнамерявам да свърша много. Това, което не беше свършено за 10 години, ще се опитаме да свършим за 2 месеца. Това заяви служебният министър на културата професор Велислав Минеков, след като пое културното министерство.

"Първо ще имам среща с хора, представляващи политическите партии от парламента досега, ще разговарям, ще искам да знам за техните културни програми, за техните намерения по отношение на министерството. След това ще ви споделя всичко, с което започваме, наистина е амбициозно, но все пак, ако не друго, ще дадем серия от пътеки за следващите, които ще дойдат след нас", допълни проф. Велислав Минеков.

По думите му в министерството работят добри специалисти.

"Аз ценя тяхната работа, те ще останат там, където бяха и ще работим съвместно. Работим отдавна по отношение на Плана за възстановяване и се надяваме да получим една огромна помощ, близо 50 милиона евро. Надяваме се да се случи, но за съжаление никой досега не е направил постъпки за подобен ход", каза още проф. Велислав Минеков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Разследват убийство и самоубийство в столичното метро

Тежък инцидент е станал преди минути в столичното метро в района на летище София. По непотвърдена информация, споделена от БНТ, двама души са загинали. Към 14:15 в МВР е постъпил сигнал от служители на метрото за забелязани двама души в безпомощно състояние. Става въпрос за мъж и жена, единият от […]