Миролюба Бенатова: Борисов си тръгва от задния вход. Това е страх и липса на достойнство

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Борисов си тръгва от задния вход. Това трябва да се запомни. Това е страх и липса на достойнство. Това коментира на своята стена във Фейсбук журналистът Миролюба Бенатова.

,,Ако изборните машини са толкова страшни, нека премахнем банкоматите, кантарите от хипермаркетите и всички приложения в смартфоните. Смешен е този плач на опорните хора. Иначе, адски тъпо решение е МС да си приватизира видео кадрите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет.

Това показва страх, да не би все пак някой да попита нещо, в иначе до скоро гостоприемната гранитна зала. Борисов си тръгва от задния вход. Това трябва да се запомни. Защото е страх и липса на достойнство.

Дали ще се върне, не е ясно. Доказано, има много политически животи. И нищо не е окончателно'', бяха думите ѝ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мира Радева: Служебният кабинет е лична отговорност на президента

От днес вече официално действа служебното правителство, назначено от президента Радев. Основната задача на кабинета ще е да организира втория за тази година парламентарен вот, който ще се проведе на 11 юли. Съвсем естествено вниманието е насочено към назначенията в служебното правителство. Кратък анализ по темата в ефира на „Тази […]