Митрофанова: Русия е надежден и отговорен партньор, който държи на думата си!

NetNews

"Съвременната външна политика на Русия се отличава с такива категории като устойчивост и здрав консерватизъм. Именно това ни дава сериозни конкурентни предимства на международната арена в днешния нестабилен свят – за всички ние сме предсказуем, последователен и което е главното, надежден и отговорен партньор, който държи на думата си.". Това се посочва в съобщение на Посолството на Русия, качено в социалните мрежи.

По-рано на официална церемония в зала „Тържествена“ на Съдебната палата, главният прокурор на Република България Иван Гешев награди прокурори, следователи, съдебни служители и служители от Бюро по защита, както и представители на Служба „Военно разузнаване“, Държавна агенция „Национална сигурност“, Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „Съдебна охрана“.

Отличията бяха връчени за работата по досъдебно производство за извършени престъпления по глава Първа от НК (Престъпления против Републиката) и за значителен принос при осъществяване на правомощията на прокуратурата и изпълнение на служебните задължения.

Досъдебното производство бе образувано за престъпления по чл.109 от НК (ръководене и участие в група за извършване на престъпления против Републиката) и по чл.104, ал.1 от НК (шпионство в полза на чужда държава).

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Ива Христова: С ваксинация са обхванати 5% от населението

"Ваксинацията е едно от оръжията за борба с вируса, остава спазването на противоепидемичните мерки. Все пак с ваксинация са обхванати 5% от населението. Ако спазваме мерките, заболеваемостта ще спадне. Оказва се, че производителите на ваксини не могат да предоставят обещаните обеми. Надценили са силите си". Това заяви в ефира на […]