МФ пусна СПИСЪК на фирмите, под контрола на Божков и Певвски, попадащи под санкциите от САЩ

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

В изпълнение на Решение на Министерския съвет № 441 от 04.06.2021 г. Министерството на финансите публикува списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на Министерството на финансите на Съединените американски щати.

Разширеният списък включва юридически лица, попадащи в обхвата на т. 1, буква „а“ от РМС №441, а именно: „всички физически и юридически лица, притежавани, контролирани или управлявани през последните пет години от лицата, включени в списъка на OFAC“.

Списъкът е съставен на база информация, която е налична и проверена до момента от органа по т. 1. от РМС №441. Той може да бъде допълван или коригиран при получаване на нови данни или факти. След проверки, които са в процес на извършване, той ще бъде допълнен с лица по т. 1, буква „а“, както и с такива по и т.1, буква „б“ от решението, а именно: „всички съдружници, акционери, управители и членове на органи за управление и контрол на юридическите лица по буква „а“, включени към момента и за последните 5 години“.

Разширеният списък може да видите по-долу.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ботев Враца назначи за треньор бивш наставник на ЦСКА

Ботев (Враца) обяви назначението на Даниел Моралес за старши треньор. Припомняме, че вчера изненадващо дойде раздялата с Веселин Великов, който спаси тима от изпадане от Еfbet Лига. Моралес в последните години беше в ЦСКА, а през април си тръгна от "Армията". "Даниел Моралес ще води Ботев (Враца) през новия сезон. […]