Най-ниските цени на клинични пътеки ще бъдат увеличени

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Най-ниските цени на клинични пътеки, по които работят предимно общинските болници, ще бъдат увеличени. Това е казал служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров по време на среща с представители на Националното сдружение на общините в Република България, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

На срещата са били обсъждани и темите за разширяване на обхвата на ваксинацията срещу коронавирусната инфекция в страната, състоянието на общинските болници и начините, по които могат да бъдат подпомогнати в условията на COVID-19, допълниха от пресслужата.

Министър Кацаров е посочил, че страната ни е осигурила достатъчно ваксини от всички видове и е създадена организация, включително и с мобилни екипи, да се извърши ваксиниране на трудноподвижни хора и лица в отдалечени райони. На здравните медиатори ще се разчита за обхващането и на малцинствените групи, е допълнил още той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нападател на ЦСКА бе избран за най-обещаващия талант на Гана

Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс получи сериозно признание в родината си за своите футболни качества. Канцлера бе избран за най-обещаващия талант на Гана в класацията на besoccer. Той изпревари Камалдин Сюлеймани от Нордселанд, който е оценяван на 15 млн. евро. След тях останаха Емануел Току (Ботев Пловдив), Келвин Йебоа (Щурм […]