НАО „Рожен“ отново отваря за посетители от 14 май

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Националната астрономическа обсерватория „Рожен“ отново отваря врати за посетители от 14 май, съобщиха от обсерваторията. До 31 май дневните посещения, които включват обиколка и беседа в кулата на 2 м телескоп, ще се извършват на всеки кръгъл час от 10:00 до 16:00 часа в дните от четвъртък до неделя.

От 2 юни обсерваторията ще приема посетители с традиционното за летния сезон работно време – от 10:00 до 16:00 часа на всеки кръгъл час (почивен ден – вторник). От същата дата – 2 юни, ще се провеждат и нощни наблюдения. Повече подробности – ТУК.

Посещенията ще се осъществяват при стриктно спазване на противоепидемичните мерки: граждани ще се допускат само със защитна маска или друго средство, покриващо носа и устата, при спазване на физическа дистанция и на групи до 15 човека.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Защо в Китай симулират механичната трансмисия при електрическите автомобили?

Подобно на категориите при шофьорските книжки в България, така и в Китай, те се делят на такива, които са годни за автомобили само с автоматична трансмисия и такива, които са годни и за останалите МПС-та от категорията. Заедно с навлизането на все повече електрически автомобили и влизането на различни изисквания, […]