Националният съвет на БСП ще заседава на 25 юли

NetNews

Националният съвет на БСП ще проведе заседание на 25 юли, неделя от 11.00 часа на ул. „Позитано” 20, съвместно с коалиционните партньори, народните представители от парламентарната група на „БСП за България” и членовете на предизборния щаб. В дневния ред на заседанието е предвидено да бъде представен доклад за резултатите от проведените на 11 юли парламентарни избори, анализ на кампанията и мерки за действия, които е необходимо левицата да предприеме. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

На заседанието ще бъдат набелязани действията на ПГ „БСП за България” в 46-то Народно събрание, като Националният съвет на БСП и парламентарната група трябва да приемат съвместна позиция относно приоритети за водене на преговори с парламентарно предствените партии и политически действия при евентуално възлагане на проучвателен мандат за съставяне на правителство.

130-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България също ще бъде тема от дневния ред на социалистите. По традиция тя ще бъде отбелязана с отдаване на почит пред паметниците под връх Бузлуджа – на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите на 31 юли. По повод юбилейната годишнина на партията ще бъде връчена наградата за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора“, а в следобедните часове в град Казанлък ще се състои дискусия по въпросите на съвременната лява идеология, нейното настояще и бъдеще.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лечков: Бербатов и Попов се отказаха, когато направиха необходимия брой мачове и голове

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, коментира горещите теми в родния футбол и не пропусна отново да се заяде с част от звездите на националния отбор. Той каза за пръв път защо според него са се отказали Бербатов и Ивелин Попов от националния отбор. "Не съм гонил никого от националния […]