Националният съвет на БСП ще заседава на 25 юли

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Националният съвет на БСП ще проведе заседание на 25 юли, неделя от 11.00 часа на ул. „Позитано” 20, съвместно с коалиционните партньори, народните представители от парламентарната група на „БСП за България” и членовете на предизборния щаб. В дневния ред на заседанието е предвидено да бъде представен доклад за резултатите от проведените на 11 юли парламентарни избори, анализ на кампанията и мерки за действия, които е необходимо левицата да предприеме. Това съобщиха от пресцентъра на БСП.

На заседанието ще бъдат набелязани действията на ПГ „БСП за България” в 46-то Народно събрание, като Националният съвет на БСП и парламентарната група трябва да приемат съвместна позиция относно приоритети за водене на преговори с парламентарно предствените партии и политически действия при евентуално възлагане на проучвателен мандат за съставяне на правителство.

130-годишнината от началото на организираното социалистическо движение в България също ще бъде тема от дневния ред на социалистите. По традиция тя ще бъде отбелязана с отдаване на почит пред паметниците под връх Бузлуджа – на Хаджи Димитър, на Габровско-севлиевския партизански отряд и на Първооснователите на 31 юли. По повод юбилейната годишнина на партията ще бъде връчена наградата за политическа журналистика и публицистика „Георги Кирков – Майстора“, а в следобедните часове в град Казанлък ще се състои дискусия по въпросите на съвременната лява идеология, нейното настояще и бъдеще.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Лечков: Бербатов и Попов се отказаха, когато направиха необходимия брой мачове и голове

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, коментира горещите теми в родния футбол и не пропусна отново да се заяде с част от звездите на националния отбор. Той каза за пръв път защо според него са се отказали Бербатов и Ивелин Попов от националния отбор. "Не съм гонил никого от националния […]