Николай Ненчев: Радев ще се опита да овладее всички структури

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Президентът Румен Радев ще се опита да овладее всички структури от държавата. Да посочиш най-близкия си човек за служебен премиер е ясно, че това се цели. Това смята бившият военен министър Николай Ненков по повод назначаването на служебното правителство.

Ненков обобщи профила на новия кабинет.

"Това правителство ми изглежда проруско", заключи той в коментар пред бТВ.

Ненков отново припомни, че Радев е лобирал за "Грипен". Както е известно България избра да закупи F-16 изтребители от САЩ.

Николай Ненчев потвърди и новината, че е оправдан по делото за ремонта на МиГ-29. Вместо в Русия, под неговото ръководство бе одобрен ремотът на машините в Полша.

"Към мен бяха заведени две знакови дела за ремонта на изтребителите в Полша. Бях окончателно оправдан. Аз правя всичко възможно това дело да бъде разсекретено. Обвиняват ме затова, че съм нарушил интереса на РСК МиГ", каза още Ненчев.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Нямало пари ли? В последния момент Каракачанов купува луксозни коли за 2,5 млн. лева

Обществена поръчка за 36 леки коли за 2,5 млн. лв. (с ДДС) обяви Министерството на отбраната. Днес, дни преди края на третия кабинет на Бойко Борисов, трябва да бъдат отворени ценовите оферти. Покупката на луксозните автомобили идва на фона на поголовното рязане на бюджети с обяснението, че нямало пари, коментира […]