Нинова: Утре към голямата лява коалиция идват още три партии

NetNews

Лидерът на БСП Корнелия Нинова събра на среща всички водачи на листи на левицата в централата на партията. На среща с водачите на листи, проведена в централата на партията съвместно с Националния предизборен щаб на БСП, лидерът на социалистите Корнелия Нинова очерта задачите пред партията в предстоящата кампания и отбеляза потенциалните проблеми, които могат да възникнат в периода до изборите.

Тя сподели убеждението си, че именно БСП може да даде промяната, която хората очакват, като заедно с това гарантира сигурност и предвидимост. С водачите бяха обсъдени всички въпроси, отнасящи се до организацията на кампанията, досегашната работа на НПЩ и следващите стъпки по одобрението и регистрацията на листите и планирането на инициативите по региони.

На свое заседание преди срещата НПЩ обсъди вариантите за слоган и визия на предстоящата кампания, които ще бъдат внесени за обсъждане в Изпълнителното бюро на БСП.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Председателят на ОбС - Ямбол А. Шиков за заема от 9 млн. лв.: Ние взимаме решението после цялата община плаща задължението

„Всички човек като чуе дълг, отношението е дирктно отрицателно. Хората нямат добро отношение към дълга, още повече, че тука нашето решение засяга не нашите лични финанси, засяга финансите на община Ямбол. Ние взимаме решението после цялата община плаща задължението, отговорността е доста по-голяма”. Това заяви председателя на общинския съвет Антон Шиков при разискванията за поемането от община Ямбол на дълга за 9 млн. лв. Вижте още от изказването на Антон Шиков: