Обвинената за шпионаж в полза на Русия Галина Илиева остава в ареста

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Военно-апелативният съд е потвърдил вчера определение на Софийския военен съд, с което е отхвърлено искане за промяна на мярката за неотклонение "задържане под стража" на Галина Илиева, обвинена за участие в група за шпионаж в полза на Русия, съобщават от прокуратурата, цитирани от БНР.

Двете съдебни инстанции са възприели тезата на държавното обвинение, че става дума за тежко умишлено престъпление, извършено от добре организирана престъпна група, работила в условията на изключителна конспиративност, се казва още в съобщението и се отбелязва, че за 4-ти пореден път военните съдилища на две инстанции отказват промяна на най-тежката мярка за неотклонение на участниците в разкритата през март 2021 година шпионска група.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трагедия в туризма, англичаните масово отменят резервации

Новите ограничения за граждани на държави, които са в червената зона и по специално за тези от Великобритания, доведоха до масово анулиране на резервации в курортите по Южното Черноморие, предаде БНТ. Първият чартърен полет от Острова се очакваше да кацне следващата седмица в Бургас, но заради рестрикциите, които нашата страна […]