Пламен Бобоков: Говори се, че личното богатство на Борисов възлиза на 4 млрд. евро от рекет

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Милиони плаща българският данъкоплатец за издръжка на ДАНС, която е бухалка на мафията. Огромен е броят на рекетираните бизнеси".

Това каза бизнесменът Пламен Бобоков в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по TV+. Тема на разговора бяха институционалните бухалки, рекета над бизнесмени, "калинките" по различните етажи на управление и кражбите във властта.

Ако всеки един рекетиран собственик запали по една свещ на прозореца, България ще светне като Лас Вегас, смята бизнесменът.

"Говори се, че личното богатство на Борисов възлиза на 3,5 – 4 млрд. евро от рекет за тези над 10 години управление. Става въпрос за сериозно ограбване на българския народ", каза Бобоков.

"Навсякъде е пълно с тотална деградация и корупция. Ще изисква много време и усилия, но българинът вече диша по-спокойно, по-свободно", смята Бобоков.

"Тези хора няма да си отидат лесно, повярвайте ми!", категоричен е той. "Аз коментирам само горе-долу какво е откраднал Борисов, представете си около него какво е", допълва бизнесменът.

Борисов не е мафиот, смята Бобоков. Причината – мафиотите имат код на честа, а Борисов няма чест.

"Битката за парата и за властта е страшно нещо и българинът трябва да бъде отговорен. Не може да си стоим спокойно по къщичките – да си хапваме, да си пийваме, да си гледаме сеирче и да си мислим, че свободата и демокрацията за някакъв дар от Бога и е нещо гарантирано", смята бизнесменът.

Целият разговор можете да видите във видеото:

<iframe width="680" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/nDoOpGiu8i8" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

18 години затвор за жестокото убийство на жена в село Три кладенци

Окръжната прокуратура във Враца е постигнала осъдителна присъда по дело, водено срещу Н.П. за извършено от него тежко престъпление по чл. 116, ал.1 от НК – умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин. Подсъдимият Н.П. (на 53 години) от дълги години живеел на семейни начала с Т.П. в къща в […]