Ружа Райчева: Борисов е системен престъпник, но…

NetNews

„Реваншизъм“ стана по-популярна дума и от „суверенитет“, и това не е случайно, пише журналистката и представител на "Има такъв народ" Ружа Райчева във Фейсбук.

"ГЕРБ се опитват да се измъкнат чрез тази дума, но дали пък нямат основания?

Да, много е приятно да тъпчат враговете ти и да ги гонят от агенции, да ги изстъргват изпод дърво и камък без обяснения. Че какви обяснения са нужни като става въпрос за ГРОБ? Всичко ни е ясно – тези вън!

Само дето това не е „Трима братя, три сестри“, а е т.нар. ни държава и служебното правителство го е ударило на масова угодия на гражданските страсти. Но надявам се помним, че човешките страсти никога не са обективни?

Цялото това мракобесие и демонизиране не е на добро и това ви го казвам аз, като враг на ГЕРБ. НЕ смятам, че Борисов трябва да бъде демонизиран. Той е системен престъпник, трябва да си понесе последствията, но не трябва възмездието, за което така мечтаем, да ни срами пред целия свят.

В крайна сметка това е министър-председателят ни през последните 11 години, както на гласувалите за него, така и на негласувалите, дето се чувстваме праведни. Силата е в истината, а тя е, че бъдещето не се оправя чрез потъпкване на миналото."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Природният газ поскъпва с 20% от днес

Природният газ поскъпва с 20 на сто от 1-ви юни, реши окончателно Комисията за енергийно и водно регулиране. През юни един мегаватчас синьо гориво ще се продава за 45,27 лева. От регулатора уточняват, че това няма да доведе до промяна на цената на тока, парното и топлата вода. Източник fakti.bg […]