Румен Петков: Най-ранна дата за изборите обслужва единствено ГЕРБ

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Изборът на най-ранната дата за провеждане на парламентарните избори обслужва единствено ГЕРБ", коментира председателят на АБВ Румен Петков.

Повод за изказването е непреклонната позиция на държавния глава Румен Радев, който в медийните си изяви от последните дни отново заяви, че предложената от него дата – 28-ми март, е оптималният вариант и не вижда аргументи за отлагане на редовните избори:

“Зимата много трудно се прави кампания и в условия на пандемия, оставям настрани машинното гласуване, оставям настрани технологията на провеждането на изборите, оставям настрани ще има ли възможността администрацията да провери изборните списъци в този период от време. Мисля, че с това решение всъщност се дава възможност на купения вот, на административния вот, на зависимия корпоративен вот, на зависимия корпоративен вот и всъщност говорим само за ГЕРБ“.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Руският милиардер връща Георги Самуилов в управлението на Ботев Пд?

Привърженици от различните фракции на Ботев Пловдив са се срещнали вчера с двамата представители на канидат-купувача на клуба Антон Зингаревич. Хората на руския милиардер са представили концепцията за развитието на клуба, като е станало ясно, че ако всичко е наред, в бъдещия борд ще влязат двама от най-големите пловдивски бизнесмени […]