СДС против прайда: ЛГБТИ общността не е дискриминирана

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

СДС категорично се противопоставя на натрапчивата демонстрация на поредния прайд на 12 юни в София. Това заявиха от партията в официална позиция до медиите.

"Ние нямаме нищо против хомосексуалните хора. Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто иска. Но тази общност има равни права с останалите български граждани и не е дискриминирана. Даже напротив, в много случаи различната сексуалност отваря широко вратите за развитие и кариера.

Като дясна консервативна партия, ние ще отстояваме ценностите на нашия народ, завещани от предците ни. Ценности, според които традиционното българско семейство е от мъж и жена, които възпитават в здрава среда децата си.

Не можем да мълчим, когато зад благовидни, уж образователни каузи, се посяга на психиката на невръстни деца, за да им се внуши, че няма нищо лошо да сменят пола си или да живеят в семейство с две майки или двама татковци.

Не можем да мълчим, когато ЛГБТИ общността създава чувство за вина у останалите хора, че не признава правата им. Това категорично не е така! Не можем да мълчим пред опитите за обратна дискриминация от сексуалните малцинства, които прокарват по безпардонен начин идеите си и се опитват да ги налагат на всички останали.

Не можем да мълчим пред постоянните опити да се прокара „Истанбулската конвенция“, която СДС категорично отхвърли и продължава да твърди, че не бива да бъде допускана в България.

Постоянното и арогантно прокарване на идеите за нова „нормалност“ от неолибералните движения в Европа и у нас, е опасно за бъдещето на нацията ни.

България е държава с хилядолетна история, с богата култура и духовност, която е устояла на вековни робства и се е съхранила, благодарение на ценностите, стъпили върху човешката логика и Божия ред: че има два пола – мъж и жена, които създават поколение и продължават живота, черпейки сили от корените и традициите си.

Опитите да се наруши този ред са извратени и античовешки. Всеки здравомислещ българин е длъжен да им се противопоставя, без да се страхува, че неолибералните апологети ще го охулват и сочат с пръст. Когато си на страната на правдата, силата е с теб!", пишат от СДС.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Татяна Кристи: До Кьовеши Гешев изглежда като малоумен милиционер, завършил помощно училище

Мнение на влогъра Татяна Кристи Изгледах брифинга на Лаура Кьовеши пред българските медии. Знаете ли кое най-много ми хареса? Че Кьовеши е ужасно скучна, скучна в добрия смисъл на думата – толкова скучна, колкото трябва да бъде всеки прокурор. Тя е като една безизразна кукла – монотонна и лишена от […]