Симов: Демаскирана е цялата медийна прислуга и държанките на властта

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Правоверните сайтове и дежурните ибрикчии вече са в амок. Имаме служебно правителство, което ПИК определя като ”прокомунистическо”. Бойко Борисов жалостиво допълва, че партията му се изправя срещу парите на олигархията.

А проф. Антоанета скърца със зъби, че Румен Радев бил реваншист, не бил обективен и извършил титанично престъпление – заел страна в обществените процеси. Ох, струваше си 12 години мъки, за да доживеем до този ден – денят в който черната кула на Мордор рухва и писъците се раздават навсякъде.

Служебното правителство не разполага с безкрайно време, но съставът му е впечатляващ. Той е отрицание на тъмните буболечки на ГЕРБ, отрицание на цялата корупционна паяжина, която беше на път напълно да умъртви България. Вероятно на това дължим лигавите стонове, които се разнасят из пространството. Много е яко да гледам как ГЕРБ се правят на жертви. Точно на този нелеп наратив дължим и дърдоренето за преврат. Хохохо, това очевидно ще е първият преврат осъществен през избори. Хората предрешиха тази ситуация. И демаскираха цялата медийна прислуга на Борисов и всички държанки на властта. И, да, пред България има още много изпитания, много неразрешени въпроси, но в ден като днешния ще си позволя да ви занимавам с поезия. Има един древногръцки поет – Алкей. Едно от най-известните му стихотворения гласи:

Днес трябва всички да се напием — дори насила, защото тиранинът Мюрсил е мъртъв. Наздраве!

Александър Симов, БСП, Фейсбуск

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Буфон: Това красиво и много дълго преживяване с Юве ще приключи в края на сезона

Буфон напуска Ювентус Легендата на Ювентус Джанлуиджи Буфон си тръгва от клуба в края на сезона, когато изтича договорът му. Така 43-годишният вратар ще сложи край на невероятната си кариера за "бианконерите". Той обаче още не е сигурен дали ще се раздели с играта през лятото. "Бъдещето ми е ясно. […]