Симов: Изваждането под строй на „Има такъв народ“ ми изглежда абсурдно и карикатурно

NetNews

"Сутринта, леко сънен (признавам си доброволно) тръгвам да влизам в Народното събрание, когато чух зад мене шум от маршируване (така ми прозвуча). "Йес, фенове", развълнувах се аз…

Реалността се оказа разочароваща. Това зад мен беше парламентарната група на "Има такъв народ", които под строй влизаха в парламента. С еднаква походка. С еднакви маски. Рицарите на мажоритарния вот", пише депутатът от БСП Александър Симов във "Фейсбук".

"Може би присъствието ми в БСП ме е разглезило откъм усещане за свобода, ама такова извождане под строй ми изглежда абсурдно и карикатурно.

На всичкото отгоре итенейците ме изпревариха и задръстиха входа, което ми се видя като ранна метафора за тяхното присъствие в политиката."

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бони призна кои са най-тежките обиди, които е понасяла

Бони за пореден път направи болезнено откровено признание и разбуни духовете на последователите си. Гласовитата изпълнителка не се притеснява да споделя емоционални моменти от настоящето и миналото си и да изненадва феновете си с култови коментари. Този път тя открехна завесата към вътрешния си свят и сподели пред тях за […]