Симов каза какъв е големият проблем с „Има такъв народ”

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Александър Симов от БСП заяви в "Неделята на NOVA", че анализът за загубата на партията в изборите трябва да бъде ясен и точен и отговорност ще има, но за него проблемите няма да се изчерпят с оставки.

Той бе категоричен, че Корнелия Нинова не трябва да подава оставка, защото тя е започнала реформи в партията, които трябва да продължат. Относно предложеното от "Има такъв народ" правителство Симов предположи, че никой не е гласувал да се замени управление от джип с управления през Фейсбук.

"Има такъв народ" жертваха кандидата си за премиер Николай Василев, за да запазят програмата си, в която няма нищо социално", смята социалистът. За Симов големият проблем е, че "Има такъв народ" не иска и не влиза в диалог с никого.

"Те трябва да кажат какви са наистина приоритетите им, дали ще има съдебна реформа, здравна реформа, ще се маха ли Иван Гешев", каза още той. Александър Симов е категоричен, че ако продължава липсата на комуникация между партиите, много скоро ще има нови избори.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Балтов: Ще съдя здравното министерство

"В лично качество трябва да изчистя името си и мисля, че трябва да се заведе дело. Убеден съм, че трябва да го направя. Ще го водя срещу цялото Министерство на здравеопазването и тяхното политическо ръководство, защото в този скандал не е замесен само Кацаров, но и неговите зам.-министри. Те си […]