Смениха шефа на ГДБОП Любомир Янев

NetNews

Шефът на ГДБОП Любомир Янев се раздели с поста си. Това научи Фрог нюз от негови подчинени. Тази сутрин Янев е събрал част от екипа и е признал, че вече не им е началник, защото е преназначен. Поискал е хората да не „скачат“ срещу неговото отстраняване, което втрещило всички. „Никой не е имал и най-малката идея, че ще тръгне да го защитава, а той за какво си мисли“, коментираха възмутени антимафиоти.

Те напомниха, че Любомир Янев е минавал за един от най-верните хора на главния прокурор Иван Гешев барабар със зам.-директора на службата Димитър Брайков.

Няколко стратегически рокади бяха извършени в МВР. Едни от тях са смяната на главния секретар Ивайло Иванов – сочен за другият "любимец" на Гешев и началникът на "Вътрешна сигурност" Стефчо Банков.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Предлагат законови промени за работата от вкъщи

Да се създаде специална междуведомствена работна група за необходими изменения и допълнения в нормативната уредба, касаеща работата от разстояние. Това предлага Икономическият и социален съвет в своето становище "Ефекти от прилагане на работата от разстояние в България", съобщава pariteni.bg. В него съветът констатира, че в условията на пандемията от COVID-19 […]