Специална организация на МВР за охрана на COVID секциите

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Близо 1500 служители на МВР в момента са под карантина и няма да участват в охраната на изборите. Полицаите, които са ангажирани с COVID секциите в страната, са осигурени с предпазни облекла.

МВР е създало специална организация за охрана на COVID секциите в страната, предаде БНР.

Инспектор Джулия Чалъкова от Първо районно полицейско управление в София, която участва в охраната на подобна секция, обясни: „Ще бъдем съвместни екипи – съответно с представителите на отделните секции и ще ходим с тях по адресите. За целта са ни предоставени защитни облекла, маски, дезинфектант – всичко необходимо като предпазни средства“.

Заместник-директорът на Националната полиция старши комисар Тодор Гребенаров посочи, че в МВР са взети мерки, за да не се излага на риск здравето на служителите. „Така или иначе трябва да си изпълняваме нашите задължения – не би следвало да се притесняваме дали секцията е нормална, дали е COVID“, каза той.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мбапе постави Шампионската лига пред световна титла

Нападателят на ПСЖ Килиан Мбапе сравни спечелената световна титла на Франция от Мондиал 2018 и Шампионската лига. Според него Ушатата купа е най-престижният трофей, който може да бъде спечелен, въпреки че по думите му тази с националния отбор е Свещен граал. "Шампионската лига е много важна за мен. Спечелването на […]