Тошко Йорданов към Стоянов от „Биволъ“: Внимавай с пиленцата

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Тошко Йорданов "клъвна" журналиста от Бивол Димитър Стоянов, който му гостува в предаването. Стоянов написа във фейсбук, че ИТН смята да подкрепи Бойко Борисов за президент, ако бившият премиер подкрепи кабинета на Слави Трифонов.

Това е теза, не е слух, обясни Стоянов. Да кажем, че вървят преговори между ИТН и ГЕРБ за тези неща, посочи Стоянов.

Значи, иди си питай пиленцето кой, кога, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка супа. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и ѝ режеше главата с една тесличка. Знам целия процес и мога да го направя. Аз нямам страх от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка супа, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този начин. Внимавай с пиленцата. Това е страшна тъпотия, коментира Йорданов.

"Втрещихме се направо", каза Йорданов.

"И ние бяхме втрещени като издигнахте Николай Василев за премиер. Сега вие сте на наковалнята", каза Стоянов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Официално: Откриват 46-ото Народно събрание в 9.00 часа в сряда

Официално в "Държавен вестник" е обнародван указът на президента Румен Радев за свикване на новия парламент. Началото на 46-ото Народно събрание е в сряда (21 юли), в 9.00 часа. Първото заседание ще бъде открито от най-възрастния народен представител. Това отново ще бъде Мика Зайкова. Партия „Имa тaĸъв нapoд” e пъpвa […]