Фирма на Динко от Ямбол сваля тролейбусните жици в Пловдив, твърди издание под тепетата

NetNews

„Ловецът на бежанци по границата и бивш участник в „Биг Брадър“ Динко Вълев от Ямбол е човекът, който стои зад фирмата, наета да обезопасява тролейбусните жици в Пловдив, научи Plovdiv24.bg“, съобщава изданието.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ето информацията от там:

„След поредния инцидент с въздушната контактна мрежа на бул. „Дунав“ 3 тази сутрин, се оказа, че има ангажирана специализирана фирма, която да реагира при проблем с жиците на несъществуващия от десетилетие тролейбусен транспорт в града.

На запитване на Plovdiv24.bg коя е фирмата и доколко служителите й са квалифицирани да извършват подобна дейност, висшата администрация на града си глътна граматиката, всеки поединично започна да си дъвче езика, да отрича, че знае нещо и да прехвърля топката към синдика на обявеното в несъстоятелност дружество „Градски транспорт Пловдив“ АД Николай Митов.

Репортер на медията ни се свърза с адвокат Митов. На всички въпроси той отговори с думите: „Не мога да коментирам“. Така или иначе разбрахме, че въпросната специализирана фирма е ямболска и е собственост на Динко Вълев. На мястото на инцидента от сутринта техниката нямаше абсолютно никакви отличителни фирмени знаци.

Тя е била избрана от синдика Николай Митов неотдавна, след като от община Пловдив са му изпратили официално становище, че нямат техническа и кадрова възможност да реагират при провлачване или скъсване на проводниците. Едновременно с това са му предоставили списък на зоните с опасна мрежа, застрашаваща живота и здравето на гражданите, както и актове на администрацията за премахване на определени участъци.

Отделно пък е сезирана и специализираната прокуратура. В резултат синдикът е направил опит да продаде въздушно-контактната и каналната високоволтова мрежи. Процедурата обаче е спряна със жалба на собственика на „Градски транспорт Пловдив“ АД Ангел Батаклиев. Фирмата пък се казва „Бозав“ ЕООД.“

Източник: Plovdiv24.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кари Ъндърууд с тв награда за кънтри

Кари Ъндърууд спечели топ отличието на състоялата се в Нашвил, Тенеси, церемония за наградите на телевизията за кънтри музика. Водещите на шоуто Кейн Браун и Келси Балерини също се наредиха сред призьорите. Ъндърууд получи наградата за видео на годината за песента "Hallelujah" в сътрудничество с Джон Леджънд. Кейн Браун грабна […]