Хаджигенов посочи условието „Изправи се! Мутри вън!“ да подкрепи управление на „Има такъв народ“

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Първият мандат ще зависи от "Има такъв народ", трябва да се забрави егото и да помислят много добре за ситуацията, засега не е ясно дали ще мислим заедно. До този момент не се вижда това да стане", това каза Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри вън!" в ефира на "Неделята на NOVA".

Той припомни, че отдавна е казал, че ще са нужни разговори с всички, дори и БСП и ДПС.

Според Хаджигенов "Изправи се! Мутри вън!" е пример за демокрация, защото всеки може да каже всичко и то се обсъжда, дори отвън да изглежда като караница.

"Бихме подкрепили управление на "Има такъв народ", ако имат приоритети – Гешев и съдебна реформа, но не и ако то се ръководи от някой като Николай Василев или от сценаристи", категоричен бе той и допълни, че всеки трябва да върши това, в което е добър, както той не отива да пише сценарии за предаване.

Юристът изрази подкрепа за министрите Бойко Рашков и Янаки Стоилов и за действията им, които е трябвало да се случат преди години.

За него, обаче, продължаване управление на служебното правителство ще бъде признак на отчаяние и признание, че не можем да се справим с управлението на държавата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Съпругата на пилота Терзиев: 40 дни от една безсмислена смърт, виновни и оставки няма...

„40 дни от една безсмислена смърт или едно убийство? А все още рапорти за оставки няма!" Това написа в профила си във Фейсбук Димитрина Попова – съпругата на загиналия пилот Валентин Терзиев. "И лица с чувство за вина няма! И виновни няма! Само една "пространствена дезориентация", допълни тя. Източник fakti.bg […]