Kъде да шофираме по-внимателно

NetNews

Вижте някои ограничения, за които трябва да внимавате, ако пътувате в страната днес: Шофьорите да се движат с повишено внимание по пътната връзка на излизане от АМ "Тракия" при 34-ти км на пътен възел "Ихтиман" в посока Ихтиман, поради аварирал тир и повредена мантинела. Трафикът се регулира от пътна полиция. От 8:30 до 17 часа днес движението по АМ "Тракия" между 87 и 88 км в посока София ще се осъществява в една лента. Заради ремонт на пътната настилка е затворена активната лента. Всички превозни средства ще се движат в изпреварващата.

Продължава профилактиката на съоръженията и инсталациите в тръбата посока София на тунел „Ечемишка“ по АМ Хемус. Движението се осъществява двупосочно в тръбата посока Варна.

Краткотрайни ремонти налагат поетапното затваряне на една лента в двете посоки в тунел „Кочериново” на АМ Струма. От 8 до 13 ч. се ограничава едната лента в тръбата за Кулата, а от 13 до 17 ч. – в тръбата за София. Участък е сигнализиран с пътни знаци.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Празнуваме Деня на детето - 1 юни

1 юни е ден, специално предназначен за честване на децата и тяхното безгрижно детство. Като международен ден той се празнува и в още много други страни по света, но на различни дати. Води началото си от световна конференция, проведена в Женева, която била посветена на благосъстоянието на децата по света. […]