Бърз тест показва на колко години е душата ви

NetNews

Всеки един от нас се чувства на съвсем различна възраст от тази, която е в момента. Понякога тежестта на живота ни кара да се чувстваме по-стари по душа, а друг път безгрижният живот ни подмладява значително.

За да разберете на колко години е душата ви, отговорете на този въпрос:

Живеете в къща. Навън е наваляло много сняг през нощта и сутринта отваряте очи, виждате снега. Какво е първото нещо, което ще направите?

Изберете един от възможните отговори:

1. Ще си направите снежен човек.

2. Ще излезете по пантофи и пижама, само за да пипнете снега.

3. Ще видите колко е затрупана колата и ще я изчистите.

4. Ще отворите прозореца и ще протегнете ръка, за да пипнете снега по перваза.

5. Ще излезете с лопата да направите пътечка до улицата.

6. Ще направите снимка на снега и ще я изпратите на любим човек.

Сега вижте какво значи всеки един от отговорите и какво казва за душата ви:

1. Ще си направите снежен човек – ако сте дали този отговор, то вашата душа е детска, чиста и невинна, а възрастта ѝ е на около 15 години. Вие виждате света по един вълшебен начин и винаги гледате първо хубавото и приказното, а след това сивото и обикновеното. Запазете винаги духа си толкова млад, за да сте толкова щастливи!

2. Ще излезете по пантофи и пижама, само за да пипнете снега – вие обичате приключенията, все още вярвате в чудеса и душата ви е на 20 години. Имате запазено все още детското у себе си, но и вече гледате по-сериозно на света. Имате своите отговорности и задължения, но винаги ги вършите с усмивка на лицето.

3. Ще видите колко е затрупана колата и ще я изчистите – вашата душа е на 45 години. Вие сте много практичен човек, който първо върши задълженията си и чак след това се радва на това, което другите виждат. Животът ви е научил, че трябва да сте отговорни и винаги да мислите за другите, което ви прави много специални и добри хора.

4. Ще отворите прозореца и ще протегнете ръка, за да пипнете снега по перваза – душата ви е още млада, едва на 30 години. Вие усещате света по различен начин, настроените се оптимистично към живота и усмивката ви никога не слиза от лицето. Заразявате с настроение и радост всички около вас, които много ви обичат именно заради това, което сте по душа.

5. Ще излезете с лопата да направите пътечка до улицата – вашата душа е на 55 години. Предпочитате първо да свършите задълженията си и чак след това да се порадвате на снега… или на хубавите неща в живота. Може би сте позабравили, че именно малките неща около нас правят света едно красиво и щастливо място. Може би следващият път излезте и се порадвайте на снега и живота, вместо да мислите за сериозните неща.

6. Ще направите снимка на снега и ще я изпратите на любим човек – вашата душа е на 25! Можете да виждате приказното и красивото около вас, да се поспрете, да го погледате и да оцените малките моменти в живота. Имате много позитивна енергия, която всички виждат и всеки се опитва да е близък с вас, за да го заразите с радост и позитивизъм. Вие сте млади по душа, никога не губете магията!

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Крум Зарков: Бяхме управлявани от най-некомпетентното правителство досега

''По отношение на правосъдието и съдебната реформа – последните три години и половина бяхме управлявани от най-некомпетентното правителство досега''. Това заяви в предаването "Панорама", което се излъчва по БНТ, заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" – Крум Зарков. "Да си опозиция, значи да си изправен срещу властта. Значи да […]