Бягайте далеч от жените с тези имена

NetNews

Хора, които са увлечени от езотериката са наясно, че имената наистина могат да повлияят на характера на човек. Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Оказва се, че според учените има 5 женски имена, които правят притежателките им нетърпими, а характерът им много тежък.

Виктория

Името говори само за себе си. Тези хора се стремят да са първи във всичко, с което се заемат. Тези дами са много прями и линията между истината и грубостта понякога просто липсва.

Тези жени не са срамежливи и се случва да не зачитат чувствата на другите. Те са страхотни манипулаторки и понякога могат да направят интрига. Виктория може да гледа на конфликтите, дори и семейните, като на театрална постановка.

Кристина

Тези дами са твърде емоционални и смятат себе си за много по-интелигентни от другите. Ето защо често се опитват да налагат мнението си по всеки въпрос и това често води до конфликти.

Склонна е да се държи арогантно с всички, които смята, че превъзхожда, без значение кой точно стои пред нея.

Александра

Жените, които носят това име, имат мъжествена енергия. Те обичат да се състезават и да печелят. Често са склонни да се включат в „битка“ и чак след това да се замислят дали въобще има смисъл да го правят.

Те са способни да прехвърлят вината за своите грешки на други хора. Често им е трудно да съхранят отношенията си с мъжете, защото са много лицемерни.

Поведението им с околните често зависи главно от настроението им.

Ина

Това са жени с горещ нрав. Те са нетърпеливи, а тези им черти се проявяват още в ранна детска възраст.

Дамите с името Ина имат силно развито чувство за справедливост. Често се впускат в защита на „несправедливо обвинени“, което пък провокира конфликти.

Ина е добър организатор и оратор и лесно може да се превърне в любимка на шефовете, ако не беше жаждата ѝ за внимание от всички и нарцисизма.

Светлана

Тези дами се нуждаят от непрестанно внимание още от детството си. Склонни са да помнят дълго време дори дребни обиди. Във всяка връзка заемат атакуваща позиция и нападат половинката си дори за най-дребните и маловажни неща.

Много е лошо, ако тези дами са шефове и имат лидерска позиция – подчинените им не знаят какво да очакват. Отношението им зависи изцяло от настроението и личното ѝ отношение, пише сайтът jenata.blitz.bg

Поставете оценка:

2.6

Оценка 2.6 от 15 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Орлин Колев: Декларацията на властта за правосъдието е политическа

Какво предстои в правосъдието? Декларацията на властта, изчетена от парламента, е с подчертано политически характер. Тя не може да породи желаните правни последици, а и самите автори са с ясното съзнание, че не могат да предизвикат тези ефекти. Нито един конституционно установен ред не предоставя абсолютна автономия, на която и […]