Валери Симеонов и Цветан Манчев влизат в битката за „Дондуков“ 2

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Валери Симеонов и Цветан Манчев са кандидатите за президент и вицепрезидент на коалиция "Патриотичен фронт", в която участват НФСБ, БНДС „Целокупна България“ и БДС-Радикали. От обединението заявиха, че кандидатите им са достойни хора, които носят у себе си любовта към България съобщават от Нова телевизия.

"Ние направихме всичко възможно, преди да бъдат издигнати кандидатури, да поканим нашите бивши партньори. За съжаление, нашата покана не беше приета. Ние последни си заявихме решението, изчаквайки, но те се регистрираха самостоятелно много по-рано. Което не означава, че ние няма да работим за широко патриотично обединение. Защото като няма патриоти, в Народното събрание е масово бездействие. Трябва да има патриоти в парламента", смята кандидатът за държавен глава.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Област Ямбол кандидатства с 6 военни паметника за целева помощ от МО

Общините от област Ямбол искат близо 32 000 лв. от Министерство на отбраната за ремонт и възстановяване на военни паметници. Предложенията бяха разгледани на днешното заседание на специализираната областна комисия. От военното министерство обаче са предвидили целеви средства за региона в размер на 10 000 лева.
комисия военни паметници ямбол